2010. május 10., hétfő

Megint 1 hét

Megint belecsaptam a lecsóba! Bár az még a szó hagyományos értelmében light-os kaja, hiszen, ha olajon dinszteljük a hagymát, akkor a zöldségek már nem is hízlalnak. De itt most persze nem a hagyományos értelemben gondoltam. Jól elszálltam az elmúlt héten étkezés ügyileg, hiába, megint elkövettem azt a hibát, hogy írtam, hogy mit eszem. Szóval volt ott ám minden, minden időben mi szem szájnak ingere.

A biciklizés is változatosan alakult. Kedden 10 körül értem haza, így akkor már nem pattantam gépre. Szerdán viszont annyi energiát éreztem magamban, hogy rögtön másfél órát tekertem. Csütörtökön 1:10 percet, de pénteken megint más volt a program.

Anikó barátnőmmel találkoztam, akivel a Margit szigetre mentünk sétálni. Aztán átsétáltunk a Budavári labirintushoz (kicsit nehezen találtuk meg). A labirintusban is tettünk egy kb. másfél órás sétát, majd BKV-val el a Deákra, onnan gyalog a nyugatiba. Mivel nem tudtam, hogy ezt a programot tervezi, így a magas (na jó nem tűsarkú) cipőm volt rajtam. Úgyhogy mire hazaértem volt jópár vízhólyagom, sajgott a lábszáram, és csak vonszoltam magam. (Azóta is izomlázam van.)

Szombat este elsétáltunk inni egy forró csokit a Mekibe, ami minimum 1 órás séta volt.

Vasárnap kitalálta a Csaba, hogy megnézné a Margit híd felújítását, és aztán körbesétáltuk megint a Margit szigetet. Alig éltem a végére. Hazaérve átaludtam a Forma1-et. Na nem mintha érdekelt volna, csak a miheztartás végett.

Szóval azért mozogtam a hétvégén, de ettem is bőven. Reggeltől késő estig.

Múlt héten írtam a Herbalifeos lányoknak, majd becopyzom ide a levélváltást, de azért adtak egy kezdő lökést a diétához. Így mától újra Herbalife diétán vagyok.

1 megjegyzés:

  1. Én is csináltam a Herbalife-ot, hatásos is volt. Csak azt ne mondják, hogy nem hízod vissza - mert visszahízod, ugyanúgy, ha visszatérsz a korábbi életmódhoz...

    VálaszTörlés