2010. május 11., kedd

Újra írva

Na szóval. Ahogy ígértem, újra vezetni fogom a kajanaplómat. Először is kezdem a hétfővel.

Reggelire ettem 2 db körtét, és fél bögre tejjel fél adag Herbalife shaket.



Ebédre előző este készítettem teljes kiőrlésű tönköly tésztából krumplis tésztát. A fűszeres környezet egész jól elvette a tészta jellegzetes ízét.


Délután, mielőtt elindultam volna haza ettem egy banánt.


Végül este egy banános H. shakkel zártam a napot. Ezután tekertem egy órácskát. Este volt némi kényszerem, hogy rágjak valamit, de végül kibírtam, és semmi egyebet nem ettem-ittam már.





A keddi napom az alábbiakból állt:

1 körte, fél bögre shakkel.


1 sajtos croissant, és valami hihetetlen finom desszert: 30 dkg eper egy pohár joghurttal nyakon öntve


Délután miután jól felbosszantott a főnököm elindultam a Norbi pékségbe valami finomságért, de útközben egy kolléganőm megszánt egy csokis puszedlivel, így pékség kimaradt.


Uzsonnára ettem egy banánt.

Este alig vártam, hogy hazaérjek, és gyorsan bevágtam egy shaket banánnal. Aztán 10 óra körül elkészült a csípős csirkeszárnyam a sütőben, és nem bírtam megállni, hogy ne egyek belőle egyet, egy vastag szelet sajtot ettem mellé, majd egy pohár citromos sörrel öblítettem.

Ami a Herbalife-ot illeti, azt nagyon fontos tudni róla, hogy életmódváltást követel. De melyik diéta nem? Így valóban, ha lefogytunk, és visszatérünk a hagyományos étkezésünkhöz, akkor bizony visszajönnek a kilók. Így igen, ezt is csak akkor szabad elkezdeni, ha megérett bennünk a gondolat, hogy életmódot váltunk.

2 megjegyzés:

  1. Igen, ez az, ami nekem eddig tartósan nem ment. De majd most...!:))
    Három és fél hónapja fogyózom, fehérje-szénhidrát szétválasztásos módszerrel, 8 kiló ment le. Jól bírom, és abban bízom, hogy ezt hosszú távon is tartani tudom. A sport meg egy éve része rendszeresen az életemnek, és ez nagy dolog az én esetemben (4 gyerek mellett nem volt könnyű elkezdeni).
    Kitartást kívánok neked is!

    VálaszTörlés
  2. Én is ittam a H.shaket, de azt a végszükség esetére tartogatom. Ugyanis szeretek enni, és a shake nem étel, mármint a számomra. Akkor már inkább egy paradicsom pl. 10 dkg csirkemellsonkával. Három hete érett meg bennem újra a komoly és megfontolt elhatározás, eredménye -4kg. Reggeli, ebéd semmi különös, kis mozgás, már amennyi este 6-7 órai hazaérkezés után, a rám váró házimunkák és a "szöszmötöléseim" mellett még lehetséges, azt viszon komolyan betartom, hogy délután már nem eszek "mackósabb" szénhidrátokat, értsd: csokis puszedlit, süteményt, csokit, tejet, tésztákat, és gyümölcsökből is csak a lájtosakat, banánt, szőlőt semmiképp. És este 6-kor eszek pl. sült csirkét salátával (nem öntetessel, mellsonkát uborkával, paradicsommal, tükörtojást keményre sütve, szintén valami zöldséggel, sovány tejfölöstúrót újhagymakarikákkal és még sok egyebet ki lehet találni, hogy az ember egyen valami étel ételt, hogy érezze is, hogy evett, és ne csak bedöntsön egy shaket, mert nekem az szenvedés volt, és mindig ott maradt a hiányérzet.
    Az előbb a párom belakott anyuéknál palacsintával, én pedig csak néztem, és nagyon büszke voltam, hogy kibírom. Egyet becsomagoltam, és holnap ebéd után ez lesz a szénhidrátom. És milyen jól fog akkor esni!
    Örülök, hogy egyre többen látogatnak ide, szerintem erősítjük egymást, és ez így jó.
    Hajrá, mindenkinek, és mi leszünk a legklasszabb csajok hamarosan! Mert így lesz biztosan!

    VálaszTörlés