2010. április 29., csütörtök

Túl a vizsgán folyamatos jutalommal

Jelentem, sikerült a vizsgám! Úgyhogy tegnap ennek örömére a Mekibe sétáltunk (az Auchan mellett van, így az 1 órás séta adott volt). Ettem egy sajtburgert, fél sültkrumplit, és egy epres shaket. Duzzadtam, és már nem csak az észtől.

Hazaérkezés után gondoltam tekerek vagy másfél órát, de végül egy órát tekertem, és jól meghajtottam. Megfürödtem, és 10 órakkor összezuhanva aludtam reggelig. Mivel azt álmodtam - többek között -, hogy találtam 1500 Ft-ot, így a mai napomat a lottózóban kezdtem, és vettem sorsjegyet, meg lottót is.


A jutalmazás ma is folytatódott ezerrel. Reggelire egy nagy pogit ettem, aztán ebédre görög salit, és sült húsos zsíros kenyeret, aztán 4 óra magasságában pedig egy kókuszkockát majszoltam el.


Ami a paleolit táplálkozást illeti - Viki - én nem magába a szénhidrát mentességbe halnék bele lelkileg, hanem hogy azt a sok szénhidrátos dolgot, ami oly finom, ki kéne hagynom. Amúgy Bátyám nem idegesebb mint volt előtte - amúgy is ingerlékenyebb típus. Szóval változást nem nagyon látni rajta lelkileg.

Kb. háromnegyed 6-kor indultam haza, és olyan, de olyan fáradt voltam, hogy hazaérve csak összezuhanni volt erőm. Órákon keresztül csak feküdtem szótlanul, egy idő után a TV-ben felvett műsoraimat kezdtem el nézni, majd 9 körül éreztem újra erőt egyáltalán megszólalni. Nem tudom, hogy mi van velem?! Szóval Csabával jól kitárgyaltuk a napot, majd bíztatására felültem a cangára, és tekertem egy intenzív órácskát. Úgyhogy éjfél volt mire ágyba kerültem, de azért örülök, hogy rávette, hogy tekerjek egyet. Hiába, kell a noszogatás!!! :)

Amúgy találtam egy érdekes cikket a biciklizésről, amelyet itt olvashattok.

2 megjegyzés:

  1. Klassz csaj vagy, és úgy látom a bejegyzéseidből, hogy lesz ennek a "cangázásnak", és ennek az egésznek eredménye. Tarts ki, figyelemmel kísérünk!
    Én is hozzákezdtem hétfőn, igyekszem odafigyelni a kajára és mozogni. Majd vasárnap meglátjuk, mennyi sikerrel.
    Lehet, én is indítok a szöszmötölőm mellett egy másik blogot, amiben csak ezzel foglalkozok, és dokumentálom a sikertörténetemet. Mert az lesz!!! :-)))

    VálaszTörlés
  2. :-) Igen, itt vagyunk árgus szemekkel!

    Lottó? Lett találat? :-)

    A szénhidrát finom, bűnösen finom! Kimúlnék nélküle... Kenyeret sütöttem, Zenész ott nyüzsgött mellette, hogy meg kéne szegni, erre jól meg is szegtük. Fél 10-kor... Aztán meg csodálkozunk...

    Csaba viszont tartsa meg jó szokását :-) Noszogatni :-)

    VálaszTörlés