2010. március 15., hétfő

Szombat! Hát igen. Reggelire egy májkrémes kenyeret ettem felvágottal, aztán száguldó üzemmódban elmentünk moziba megnézni az AVATART. Ott ettem fél zacsi popcornt, majd mikor hazamentünk megettem a maradék túrós csuszámat. Vacsorára jó sok pudingot ettem.

Vasárnap mérlegre álltam, 72 kg vagyok. Hát ez az amiről beszéltem, ingadozik a súlyom, pedig tényleg sok mindenről lemondtam az elmúlt hetekben.
Amúgy egy könnyű banán turmixal indítottam a napot, mert ebédre anyuékhoz mentünk. Anyu húslevest csinált és gombás húst tésztával. A tésztából igyekeztem keveset enni. Bátyustól nőnapra kaptam egy csomag marcipán burgonyát, abból ettem desszert gyanánt. Vacsorára már nem kívántam tartalmas kaját, de azért egy fél tubus sűrített tejet megettem. :(

Hétfő! Még mindig otthon voltunk, hiszem, március 15-e van. Reggelire anyu sült húsát ettem kenyérrel és uborkával. Aztán ebédig egy kis Norbi sütikét rágcsáltam. Ebédre töltött káposztát ettem tejföllel. Mivel az étkezések ideje kissé eltolódott, ezért vacsora gyanánt megint egy puding, és a maradék süti maradt.

Amúgy a három napot nagyjából végigfeküdtem, lévén fájt a derekam. Hétfő estére már azért fájt a derekam, mert annyit feküdtem. Na mindegy, de asszem, hogy most már megmaradok. Viszont így semmit nem mozogtam, talán ezért is tornázódik vissza a súlyom. Hát hiába. Bárki bármit mond, ez mozgás nélkül nem megy.
Megfordult a fejemben, hogy kéne venni egy szobabiciklit, de nem tudom, hogy meddig tartana a lelkesedésem iránta. Ezt még átgondolom asszem.

1 megjegyzés:

  1. Kosmodisk??? Nem próbálod ki?

    Hogy tetszett az Avatar?

    Anno nekem ment le kg mozgás nélkül is, bár annak már 5 éve... Uramisten. 5 évvel fiatalabb voltam.

    Tessék tornázni. Ha más nem, ellensúlyozni az egész napos ülőmunkát! Gondolj mamámra, mit szenved :-( Elég erre gondolnom, és már öltözök is át tornaruhába. Ki nem bírnám, amit ő áll ki, muszáj megpróbálni megelőzni.

    Hajrá! A derekadnak is jót tenne! Úszás esetleg? Aqua-fitness?

    VálaszTörlés