2010. február 22., hétfő

32-33. nap

Vasárnap szörnyű napom volt. Reggelire csokis banánturmixot ittam. Na ez jó volt. Aztán nekiláttam az ebéd elkészítésének. Vagdaltat akartam készíteni méghozzá úgy, hogy megtöltöttem sajttal, hagyma karikával, gombával, reszelt sajttal. Ez így annyira jól nézett ki, hogy csak na. Már a sütőbe áthelyezni is nehézkes volt, mert folyton kiszakadt, de gondoltam nem a külcsíny a belbecs a fontos. Persze ami nem szakadt szét, az szétrepedt sütés közben. Csúcs! Aztán mikor ki akartam húzni a sütőből megbillent és az egész a konyha padlóján landolt. Csillagokat láttam mérgemben, de feltakarítottam. Levittem a szemetesbe, ám útközben rám támadt egy kutya. Vagyis végül nem bántott, de ott és akkor nem voltam benne biztos, hogy nem fal fel vagdaltostul mindenestül.
Ezek után, hogy kimaradt az ebéd szenvedtem egész délután. Norbi kenyerétől csömöröm van, lassan ránézni sem bírok. Van valami speckó íze, ami így egy hónap után már sok. Pedig nem eszem minden nap kenyeret, így végül összeütöttem joghurtos majonézes alapon egy gombás-kukoricás-hagymás salit. Aztán a kelés közben lévő pizza tésztát csipegettem. És csak csipegettem, és csipegettem, és kínzott a bármit megennék érzés. Szerintem egy pizzányi adagot eleszegettem estig. Akkor már mindent ami Norbi volt befaltam: puding, rudi stb. Végül kitaláltam, hogy bundás kenyeret eszem, a tojás majd elüti a kenyér ízét. És bejött. Valóban nem lehetett érezni. Két tojás és három szelet kenyér elegyét kevéske olajon megsütöttem. Hagymát és tejet ettem mellé. Finom volt.

A hétfőt már én uraltam és nem a testem. Reggel egy almát és két kivit ettem. Ebédre a hétvégéről maradt másfél csirkepöris combot ettem csalamádéval. Aztán hazafelé irány a pékség, és vettem 4 kakaós csigát. Abból hármat hazafelé megettem, a negyediket pedig vacsi gyanánt. Persze újfent kínzott az ehetnék, így fogtam magam, és vagy egy liter tejet gyűrtem le. Közben hívott a bátyám, és így elterelte vagy másfél órára a figyelmemet. Addigra meg már késő volt, így itt ért véget a nap.

1 megjegyzés:

  1. Próbáld fordítva: reggelire rendes bundáskenyér rendes fehérkenyérből, és estére gyümölcs. Egész nap bírod, és este kiennéd a hűtőt :-)) Olyan ismerős :-) Két pici melegszendvicset ettem: fehérkenyérből, zakuszkával, sonkával, sajttal. Utána pohár fehérbor... Fene a belemet. Egész nap alig ettem...

    Ha végképp nem bírod, tessék enni. Ha kell, pizzát! Fú, jut eszembe... Csokit is ettem este... Basszus, tényleg most jut eszembe! Rumos-diós Tibi csokit :-(


    Kutyatraumára: Nyakiglove! Annyira helyes film :-)

    VálaszTörlés